Loading...
RalitsaV avatar RalitsaV 1 Точки

Параметри на лаптоп

Здравейте, предстои ми смяна на лаптоп, ориентирала съм се към Toshiba. Във връзка със започване на курса Основи на програмирането, бихте ли ме насочили към параметри на лаптопа,  както и операционна система? Благодаря! 

Тагове:
0
Общи приказки
martinski avatar martinski 66 Точки

Има доста изписано по темата .Но накратко аз бих ти препоръчал OS Windows 8.1 и нагоре,SSD хард диск, поне 8 GB RAM ,процесор от Intel Core i-3 нагоре .Със сигурност ще ти свърши работа до каря на обучението ти .Другото  е пълнеж ! Успех в начинанието:)

0
13/09/2016 18:20:29
RalitsaV avatar RalitsaV 1 Точки

Благодаря на всички за отделеното време!  Ще споделя на какво се спрях  - OS WINDOWS 8.1, SSD хард диск, RAM 8 MB, процесор Intel Core i-5. Взех го от магазин, който предлага и сервизно осближаване, това беше важно за мен! 

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.