Срок за заплащане?
Здравейте! До кога точно е срока за плащане на следващия модул? В сайта имам 3 нотификации - на две пише 19ти, на другата 15ти. И сега имам нов имейл в който пише че е до 15ти.
Емейл от 12.09:
"Пишем ти, за да ти съобщим, че вече е активно записването и за модулите C# DB Fundamentals и Java DB Fundamentals. По време на тези модули ще изучаваш последователно следните курсове: ·Databases Basics; Databases Advanced
Плащането (записването) за модулите е вече активно и можеш да го заявиш от ТУК, като срокът, в който можеш да направиш това, е до 19 септември (включително). Първият курс от избрания модул ще стартира на 19 септември.
Както вече знаеш от септември 2016 ще стартира и модул JS Core. По време на този модул ще изучаваш последователно следните курсове: JS Fundamentals, JS Advanced и JS Apps.
Плащането(записването) за модула е вече активно и можеш да го заявиш от ТУК, като срокът, в който можеш да направиш това, е до 19 септември (включително). Първият курс от модула ще стартира на 19 септември."
Емейл от днес:
"Пишем Ви във връзка с наближаващия краен срок за плащане на предстоящите модули от 19 септември. Напомняме Ви, че крайният срок е 15 септември(четвъртък) включително. Ако желаете да продължите в модул DB Fundamentals, може да заявите плащането си от ТУК. Ако желаете да продължите в модул JS Core –заявката Ви за плащане може да направите от ТУК. Можете да се запишете и за Tech Module, като за тази цел е необходимо да заявите плащането си от ТУК."
При мен не е така - аз платих Тех модул миналата седмица около 6-ти - 7-ми и веднага получих и потвърждение на мейла за успешно плащане, но го платих с карта директно през сайта. За другите начини на плащане не знам как стоят нещата.
Можеш да се свържеш с някой от Софтуни, за твое успокоение
Аз платих още в края на всгуст с карта през сайта, но попъпа в горната част на страницата ми излиза всеки ден :) Просто като завършим трябва да го оправим тоя сайт... :D И това става всеки път, дори да съм платил. Иначе няма проблеми, плащането си е отчетено, просто сайта е малко...
Мерси, и аз така предполагах, но исках да съм сигурна :)