Професионална програма
Loading...
KrasiNedew avatar KrasiNedew 65 Точки

Стипендии за JS Core / DB Fundamentals?

Мой приятел ви пусна мейл относно стипендиите след tech module, но сте му отговорили, че стипендиантите вече са одобрени? Студенти сме от 1 година само с отлични оценки и една камара отворени курсове (пак с отлични резултати).
Не казвам, че е задължително да бъдем одобрени след като кандидатстваме, но по-старите студенти дори и не получихме възможност да го направим (както беше допреди tech module, с официален мейл тип "аз кандидатствам за стипендия с ей тва мотивационно писмо").
Каква е причината за това?

ПС: Задавам си въпроса във форума, понеже с мейл отнема минимум една седмица, а началото на модулите е близко.

2
Въпроси за SoftUni 13/09/2016 13:38:31
evgenikolov avatar evgenikolov 310 Точки

Паралелно със стажантската ни програма, СофтУни ще обяви и стипендианти, които ще бъдат класирани спрямо успех от обучението. С одобрените стипендианти ще се свържем до 2 септември (включително).

 Това е единственото нещо, което съм получил във връзка със стипендиантите. Без възможност за кандидатстване.

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Подборът в този случая не беше с кандидатстване. Ние се свързвахме с хората с най-голям успех и им предлагахме да са стипендианти до запълване на бройката.

0
evgenikolov avatar evgenikolov 310 Точки

Тоест, "онче, бонче", докато свършат местата.. доста кофти за каръците, които са влагали усилия за да постигнат топ резултати и накрая не им се дава възможност, ама както и да е.. ще се преживее. surprise

3