Материали за домашни???
Здравейте,
Доколкото разбрах ще имаме по 5 дни за предаване на домашни, но изглежда качването на видеата както винаги се бави със ден, което пък забавя онлайн студентите със гледането им, а това пък забавя понякога домашните им или поне по бързото им решаване. Знам, че винаги може да се гледат видеа от предишни курсове и да се измислят всякакви варианти за пестене на време и т.н, но ще може ли поне да се качват условията на домашните и презентацийте по раничко?
Къде мога да намеря условията на домашните?. В момента не ги виждам никъде
Условията все още ги няма качени, понеже не се е провело нито едно упражнение от курса, а домашните вървят към тях. Условията на задачите които са от лабовете по време на лекции ги има в презентациите, така че за момента гледайте от там. Установихме, че може би ще е по-удобно да ги има и като отделен файл, за хората които не искат да отварят презенацията, или не искат да гледат решенията (понеже в презентациите има пълни решения на задачите) и се работи по въпроса. За снощния и днешен лаб условията ще са достъпни възможно най-скоро, а за бъдещите лекции, най-късно преди провеждането й.
Благодаря за точния отговор! Точно това ме интересуваше.
Здравей Викторе (надявам се може на Ти),
Моля ви наистина оправете тези недоразумения, за да може ние онлайн студентите да "успяваме" с материала. Уви това се случва при започването на всеки курс. Отделно защо отново се въведоха 5-те дни срок за домашно? Аз например отделям петък вечер и цяла събота и неделя за потготовка, предивд, че през седмицата намирам време само за слушане на лекции. Помислете го с Наков. Системата от предишните 3-4 месеца в C# и Java с качване на домашните по всяко време работеше перфектно според мен.
За онлайн студентите ще има ли бонуси от домашни, защото досега за тях не беше задължително изпращането на домашни, а оценката им се формираше изцяло от изпита?
Домашните са част от финалната оценка за всички студенти, включително онлайн. Преди не са били задължителни, понеже системата не беше автоматизирана и не може да се разчита че някой от колегите ще може да ги провери и оцени.