Професионална програма
Loading...
alexxokey avatar alexxokey 9 Точки

Страстта да учим!

Здравейте! Предполагам, че аз съм най-малкият, който е започнал образованието си в университета, тъй като съм само на 16г. Та вече преминах през почти всички теми във форума и през голяма част от отговорите и навсякъде, където се отнася до това защо учим в университета, голяма част от отговорите са свързани с финансиране или обновяване на знанията(в което няма нищо лошо де). Та въпросът ми към вас е следният.. Наистина ли аз съм единственият, който от 10 годишен, или дори по-малък, иска да стане програмист и аз ли съм единственият, който се е записал да учи това, не само защото е доста доходоносно, но и защото има страст да учи и по принцип и специално програмиране? 
Тагове:
7
Общи приказки
easlavov avatar easlavov 72 Точки
Никой, на когото не му е интересно програмирането, няма да завърши. Или поне ще му е много трудно. Да се занимаваш цяла година интензивно с неща, които са ти неприятни, е крайно непосилна задача. Така че бъди спокоен - повечето хора, ако не сега, то със сигурност след приемния изпит, имат в една или друга степен интерес към програмирането. Нормално е да се мисли и за финансовата част на нещата - и е разумно това да е съпътстващ фактор в избора на професия. Интересът към програмирането в повечето случаи не се заявява открито. Ако го търсиш у другите, просто погледни кои са хората - във форума и на място в университета, които активно участват в разрешаването на проблемите, разпитват, постоянни са и т.н. В никакъв случай не си сам ;)
5
stresi avatar stresi 33 Точки
Напълно подкрепям този отговор! Няма как да искаш да се занимаваш с това и да не ти е интересно и да искаш да знаеш още и още. Просто трябва да се радваш че, от толкова малък знаеш какво искаш и смело продължавай! :) 
0