участие в Екипен Проект
Здравейте,
продължавам да нямам мейл с покана за участие в екипен проект. Някой знае ли начин по който мога да заявя участието си? (записан съм присъствено към отворения курс)
Благодаря предварително
Здравейте,
продължавам да нямам мейл с покана за участие в екипен проект. Някой знае ли начин по който мога да заявя участието си? (записан съм присъствено към отворения курс)
Благодаря предварително
Здравейте,
За отворения курс "JS Fundamentals" не се огранизира екипна работа. :)
Тоест, дори да имам желание, нямам право да участвам в екипния проект, въпреки че съм част от курса?
Аз получих съобщение за екипна работа/проект за javaScript игра. И трябваше да направя избор между това да го направя или не. Срокът беше до 2/10/2016г до 23:59. Ето и какво представляваше имейлът -> "
Активно е записването за екипна работа за курса JS Fundamentals септември 2016. Заданието е качено в страницата на курса. Можеш да го изтеглиш от тук. Можеш да приемеш или откажеш поканата за участие от ТУК. Записването ще е активно до 02 октомври, 23:59 часа. След това ще теразпределим в отбор с ≈5 човека.
Помисли добре преди да приемеш или откажеш поканата за екипна работа. Ако приемеш, но не участваш, ще бъдеш санкциониран/а чрез отнемане на точки от общия ти брой точки за курса. Ако откажеш, не губиш точки, единствено възможността за научаването на нещо ново и изкарването на допълнителни точки.
Поздрави,
The SoftUni Team
Софтуерен университет: https://softuni.bg
Намери ни във Facebook: fb.com/SoftwareUniversity
Телефон: +359 899 55 55 92
"
След като заявим участие къде трябва да запишем екипа и участниците му ?
Мисля, че след като заявиш участие, ще те разпределят в отбор на случаен принцип. Поне да сега все така е било. Ако има нововъведения и съм повел с информация се извинявам предварително
След като си се записал, ще получиш имейл с линк google drive, където са записани имената на отборите и трябва да си запишеш името там (подобно като в тех модула), а ако не си намериш отбор ще ти бъде автоматично генериран.
А за условията ги имаш в курса JS Fundamentals - септември 2016 на "лекцията" публична защита на екипните проекти и там се сваля word файла със всички изисквания и условия. :)