Много малко хора на изпит???
Защо толкова малко хора са на изпит, в момента гледам, че са 40+, сутринта са биле само 70.. Не е ли малко странно...
Защо толкова малко хора са на изпит, в момента гледам, че са 40+, сутринта са биле само 70.. Не е ли малко странно...
Странно е как за 3000 човека онлайн и присъствено има само 1680 места за изпит. И тогава да си зададем въпроса защо тези места не се пълнят :D
Ами не е съвсем странно - университетът започна с доста неизвестни, нормално като за начало. В процеса на изясняване ще има доста отказали се. На въпроса защо - аз съм една от отказалите се - след като минаха лекциите разбрах, че за следващите курсове няма да има дневна група, а вечерните са невъзможни за мен по семейни причини. Съответно не мога да продължа и не виждам причина да ходя на изпит.
Може да има отказали се заради избрания университет-партньор, заради липса на време за подготовка, а имаше и такива, които междувременно са си намерили работа. При толкова много хора щях да се учудя, ако нямаше отпаднали по различни причини.
На първите 1-2 лекции, залата беше фул до горе.След това започнаха да намаляват хората, докато накрая не си останахме 20-30 човека :) Много от записаните присъствено бяха по поръчка на мама и тате, или просто искаха да видят дали стават за тази работа, или не.Много от тези онлайн пък, са видели, че не става с по 1-2 часа дневно след работа, или са им изникнали други неща.
Впечатление прави и, че въпреки елементарността на първите задачи, има не малък брой хора с под 100 точки.
Просто мнозинството си е помислило, че става като в унсс и компания, но са получили студен душ