Изпит за онлайн студенти на 15.10
Здрасти, Димитър,
може ли да дадеш повече информация как ще се проведе изпита за студенти, които не са присъствено. Това ми е втория онлайн курс, в който участвам. На първия защитата беше по скайп, като получихме на имейла ориентировъчен час на защитата, добавихме скайпа на софтуни и презентацията беше изцяло онлайн.
По този начин ли ще се проведе курса?
Трябва ли да се идва до СофтУни присъствено?
Ще има ли списъци с ориентировъчен час да се избегне кисненето на всички кандидати в залата?
На реален телефон ли трябва да се пусне приложението или може и на емулатори?
Кога се предава проекта? В сайта на СофтУни на курса, няма линк за качване! Или този zip файл се доставя при теб непосредствено преди изпита?
Ако има някой, който е минал вчера ще съм благодарен да сподели малко инфо?
Кои от нещата са задължителни? Аз гледайки във листа там няма нещо което да пише, че не е задължително ?
Здравейте verito898,
именно това визирах.
Поздрави,
Митко
Да де ама това значи ли че например ако имаме 3 от 4 gestur-a (толкова са в изискването на проекта) например няма да ни се преразгледа проекта или просто няма да се вземат всички точки за gesture имплементацията ?
Здравей verito898,
Ако сте имплементирали една от трите точки ще получите 1 / 3 от резултата за категорията.
Поздрави,
Митко
Дообре мерси за бързата обратна връзка.
Ам последен въпрос - за remote data можем ли да използваме kinvey ?
Здравей verito898,
може да ползваш всичко,което си пожелаеш.
Поздрави,
Митко
Все още ли remote data не е задължителен елемент на проекта понеже не беше включен в конспекта?
Здравей Атанас,
както споменах във видеото по време на уроците по ваше усмотрение може да направите и двете ако искате,като не веднъж в залата съм давал примери как може да ги комбинирате тези елементи.
Все пак към изпита ще се зачетат 18точки от тази категория без значение кое от двете имплементирате sqlite || remote data solution а ако имате и двете ще получите бонус точки в случай,че не сте се представили добре на домашните.
Поздрави,
Митко