Професионална програма
Loading...
vanmx avatar vanmx 4 Точки

Стаж за начинаещ програмист без опит ?

Здравейте,

Искам да задам следния въпрос. За един човек, който е минал няколко различни курса по програмиране и е завършил КСТ в университет, знае всички основни неща свързани с програмиране и ооп, който решава училищните и университетски задачки и курсови работи без проблем, би ли било нагло и неудачно да си търси платен стаж в някаква фирма за някакво скромно заплащане ? Става дума да се научи там на място, да види как стават нещата в реална среда, да се пречка на колегите и да черпи акъл от тях и ако може да прави някакви прости неща срещу нещо от рода на 500-600лв да речем. Някой знае ли дали има такива фирми, приемащи такива хора и практикуващи по тоя начин ?

Тагове:
4
Работа
Nick1R1 avatar Nick1R1 115 Точки

Какви скилове имаш, горе долу като технологии?? Естествено, като за стажант ниво говорим? Имам нещо в предвид, за това те питам. :)

0
vanmx avatar vanmx 4 Точки

Скиловете са ми на нивото  на университетските курсове по програмиране и ооп. Познавам C# и C++ и с двата езика съм правил сума ти му конзолни програмки и някакви прости неща като калкулатор. Нямам някакви големи неща които бих определил като проекти.  Както казах нямам опит, но имам мерак да придобия такъв :)

0
13/10/2016 15:47:51
vondoom avatar vondoom 0 Точки

Аз също търся стажове за хора с начални познания по C#. Има ли такива в София? Имам бакалавърска степен по английска филология и магистратура по КСТ.

0