Въпрос относно домашни
Здравейте,
кога се очаква да получим коментар (оценка). Аз нещо май съм пронуснала, защото продължавам да не получавам нищо и за последните 2.
Поздрави,
Цвети
Здравейте,
кога се очаква да получим коментар (оценка). Аз нещо май съм пронуснала, защото продължавам да не получавам нищо и за последните 2.
Поздрави,
Цвети
Не знам как е за този конкретен курс, но освен ако не е казано изрично, че лектора оценява всички домашни и съответно задължително дава коментар към тях, по принцип не е задължително правило, че ще получиш оценка.
Ако е първото - вероятно човекът няма време и се бавят оценките.
Ако е второто - просто си нямала късмета на някой да му се падне твое домашно за оценяване при двете ти домашни досега. Ако се съди по другите курсове в Софтуни - домашните се оценяват на добрата воля на твоите колеги, записани в същия курс - просто явно е нямало много желаещи да извършват точно това странично действие. Ако официално срокът за оценяване на съответната домашна е изтекъл и не си получила коментар - няма и да получиш.
Явно наистина нямам късмет. Жалко, защото това е проектът за получаване на сертификат за цялото ниво на курса.
E щом е финален проект, значи би трябвало да ти го оценят и то не твоите колеги. Все пак зависи и колко човека сте били записани. На повечето курсове оценките и сертификатите излизат чак след като бъдат проверени всички изпити/проекти и т.н. Ако сте повече - нормално и времето ще е повече.
Няма начин това да ти е финалната работа за получаване на сертификат и да не получиш оценка. Просто явно ще отнеме време. За първа част минаха към 2 седмици до публикуването на сертификата в профила ми, поне при мен де. Аз например вече имам оценка, но не знам от кого, а и продължавам с втора част на втория курс, така че няма да имам сертификат сега. Успех и дано стане по-бързо :-)