Профил
Loading...
kukuti avatar kukuti 10 Точки

Диплома от СофтУни в чужбина?

Здравейте интересува ме как стои работата с недържавно призната диплома и намирането на работа в другите държави и по-специално в отношение на езиците C# и Java? До колкото разбрах в БГ не гледат много на дипломата и стига да имаш знанията си почти навсякъде назначен, но в чужбина не знам как стоят нещата. Ако някой е бил/е в чужбина и който се е обучавал САМО в СофтУни, без университет партньор или е запознат с тези работи, моля да сподели мнението си.

1
Работа
fiherLuci avatar fiherLuci 225 Точки

Ако някой се е обучавал само в SoftUni и е минал изпитите и т.н. и е отишъл в чужбина и работи там ... съмнява ме, че ще преглежда форума и в частност секцията "Работа" и затова мисля, че трудно ще получиш отговор, но това, което мога да ти кажа ( след като не съм минал през чужбина ако искаш не го приемай за адекватен отговор), но част от компаниите в българия са филиали на други големи компании или работят за големи компании и е логично метода на наемане на хора да е същия и до колкото знам ( но не съм опитвал ) и в чужбина имат академии и фирмите си взимат хора от там и е логично при тях да е най-важно опита. 

0
kukuti avatar kukuti 10 Точки

Благодаря за отговора smiley и все пак още 2-3 мнения ще са от полза, от който и да било по-запознат в тази област.

0
kukuti avatar kukuti 10 Точки

А да питам, вярно ли е че след определени години стаж някъде, дипломата почти спира да се гледа (имам в предвид не само за БГ, но и на запад)

0
raging avatar raging 92 Точки

Има фирми, които искат девелоперите им да имат висше и си държат на това изискване

0
moholovka avatar moholovka 169 Точки

Дипломата не я искат почти никъде, независимо от стажа, на мен без минута стаж не ми я искаха никъде (то аз и нямам още :) ), навсякъде те преценяват на място какво знаеш или със някоя задачка.

0
19/10/2016 10:52:22