Loading...
AleksPeshev avatar AleksPeshev 4 Точки

Java-01. Employee Data

това число 8,306,112,507как може да го направя  8306112507 в Java

http://pastebin.com/Xh2xPs0Y това е кода да нямям грешка там 

Тагове:
0
Fundamentals Module
KaloyanNikolov avatar KaloyanNikolov 2 Точки

Алекс, за втори път виждам код на java и ми е странен този синтаксис. Като вкарам твоят код в judge-a ми дава runtime error. При мен от раз ударих 100 точки само като parse-вах входа, когато беше нужно.

Око на кода ми можеш да хвърлиш тук, пък дано ти помогне някак: http://pastebin.com/ZFJ2BpXu

1
AleksPeshev avatar AleksPeshev 4 Точки

Oправих се все пак благодаря, още ми е мистерия по 2 едентични начина написани кодoвете но връщат различен output :D

Добре си беше C#,но трябва и нови неща. 

0
KaloyanNikolov avatar KaloyanNikolov 2 Точки

Честно да ти кажа на мен ми харесва повече сегашния материал. Нямам търпение да почна проектa. Вече оформям идеята дори, но не знам на какво ще я осъществя. Времето ще си покаже в крайна сметка.
Както и да е - отклоних се много, хаха. Пак заповядай, пък ако мога да помогна - добре си дошъл. Иначе ще свикнем и със синтаксиса на java-та, php-то и js в крайна сметка - няма да се притесняваш. Ще разбереш след някой друг ден защо така се е получавало, като навлезем по-навътре в материала.
Поздрави.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.