Loading...
t.kanchev avatar t.kanchev 25 Точки

Класиране след изпитите ?

Здрвейте, някой знае ли кога ще излезне класирането горе-долу?

Колко групи ще има, съответно от колко часа ще са групите(сутрин, вечер, обяд) и колко пъти в седмицата?

Как ще става записването и избора на група?

5
Въпроси за SoftUni
LenaB avatar LenaB 112 Точки

Може би не съм се изразила правилно - нямам нужда от стипендия, мога да си позволя обучението финансово, имам добра работа. Проблемът е, че няма да има дневно обучение, а само вечерно и съботно-неделно, а за мен е невъзможно по семейни причини. Затова и няма смисъл от явяване на изпит, но все пак чакам да приключат изпитите и ще се пробвам със задачите, добре е да се ориентирам до какво ниво съм стигнала.

0
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки

LenaB има ли вече програма за следващото ниво? Че не можах да намеря такава информация.

0

Няма, но на последната лекция говорих с Наков и той категорично каза, че няма да има дневно обучение през седмицата. Явно няма интерес от обучаващите се.

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Силно ме съмнява да няма поне една дневна група...

0
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки

Даммм може би има причина за това. М/у другото следващите нива мисля че ще има дневно тъй като материала ще е повече и ще има повече упражнения. Може да говориш с Наков и ако е така да изкараш това ниво само онлайн или пък вечерно да го минеш някак си. Поздрави!

0

Е, не очаквам целият университет да се съобразява с мен, аз ще си намеря начин.

Where there's a will, there's a way. cool

При всички случаи ще продължавам да следя семинарите и ще дойда на този в Боровец, всяко ново знание е полезно и много интересно за мен.

0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Аз пък разбрах, че ако има две групи едната ще е дневна а другата вечерна ! По-добре се яви на изпита пък после ще видиш как ще стане, за да не те е яд после!

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.