Loading...
t.kanchev avatar t.kanchev 25 Точки

Класиране след изпитите ?

Здрвейте, някой знае ли кога ще излезне класирането горе-долу?

Колко групи ще има, съответно от колко часа ще са групите(сутрин, вечер, обяд) и колко пъти в седмицата?

Как ще става записването и избора на група?

5
Въпроси за SoftUni
luboslav1995 avatar luboslav1995 109 Точки

И дали някой знае точно колко човека ще се приемат присъствено, защото онлайн май могат да са доста.

2
t.kanchev avatar t.kanchev 25 Точки

Предполагам, че някой или повече хората с макс резултат ще се запишат онлайн, тъй като някои от тях вече работят като програмисти или не са съвсем начинаещи

2
iuli1478 avatar iuli1478 49 Точки

Здравей в това интервю http://www.economy.bg/humancapital/view/12092/Svetlin-Nakov--Revoljuciyata-v-obrazovanieto-za-softuerni-inzheneri-veche-zapochna на третия въпрос пише, че ще се приемат между 400 - 600 човека.  А класирането ще излезе след 14-ти. 

3
DJilanov avatar DJilanov 140 Точки

Според мен има шанс и да сме по малко присъственото. Поне гледайки хората с над 200 точки са само 500 :(

0
jkanchelov avatar jkanchelov 8 Точки

Не мисля ,че е чак така . Познавам хора ,които са били и в Телерик и са си изкарали 500 точки и все пак искат присъствено.Отделно ,че много хора (поне според мен ) изкарват високи резултати все си мисля ,че просто повечето са с голямо желание и даже не съм сигурен колко голям е интереса към онлайн обучението .. 

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

jkanchelov, прав си. Още повече всеки в това положение първо би се пробвал за стипендиант, а пък ако не се намести, тогава на второ класиране би записал онлайн.

0
LenaB avatar LenaB 112 Точки

Може би не съм се изразила правилно - нямам нужда от стипендия, мога да си позволя обучението финансово, имам добра работа. Проблемът е, че няма да има дневно обучение, а само вечерно и съботно-неделно, а за мен е невъзможно по семейни причини. Затова и няма смисъл от явяване на изпит, но все пак чакам да приключат изпитите и ще се пробвам със задачите, добре е да се ориентирам до какво ниво съм стигнала.

0
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки

LenaB има ли вече програма за следващото ниво? Че не можах да намеря такава информация.

0
LenaB avatar LenaB 112 Точки

Няма, но на последната лекция говорих с Наков и той категорично каза, че няма да има дневно обучение през седмицата. Явно няма интерес от обучаващите се.

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Силно ме съмнява да няма поне една дневна група...

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.