Класиране след изпитите ?
Здрвейте, някой знае ли кога ще излезне класирането горе-долу?
Колко групи ще има, съответно от колко часа ще са групите(сутрин, вечер, обяд) и колко пъти в седмицата?
Как ще става записването и избора на група?
Здрвейте, някой знае ли кога ще излезне класирането горе-долу?
Колко групи ще има, съответно от колко часа ще са групите(сутрин, вечер, обяд) и колко пъти в седмицата?
Как ще става записването и избора на група?
И дали някой знае точно колко човека ще се приемат присъствено, защото онлайн май могат да са доста.
Здравей в това интервю http://www.economy.bg/humancapital/view/12092/Svetlin-Nakov--Revoljuciyata-v-obrazovanieto-za-softuerni-inzheneri-veche-zapochna на третия въпрос пише, че ще се приемат между 400 - 600 човека. А класирането ще излезе след 14-ти.
Според мен има шанс и да сме по малко присъственото. Поне гледайки хората с над 200 точки са само 500 :(
Не мисля ,че е чак така . Познавам хора ,които са били и в Телерик и са си изкарали 500 точки и все пак искат присъствено.Отделно ,че много хора (поне според мен ) изкарват високи резултати все си мисля ,че просто повечето са с голямо желание и даже не съм сигурен колко голям е интереса към онлайн обучението ..
jkanchelov, прав си. Още повече всеки в това положение първо би се пробвал за стипендиант, а пък ако не се намести, тогава на второ класиране би записал онлайн.
Може би не съм се изразила правилно - нямам нужда от стипендия, мога да си позволя обучението финансово, имам добра работа. Проблемът е, че няма да има дневно обучение, а само вечерно и съботно-неделно, а за мен е невъзможно по семейни причини. Затова и няма смисъл от явяване на изпит, но все пак чакам да приключат изпитите и ще се пробвам със задачите, добре е да се ориентирам до какво ниво съм стигнала.
LenaB има ли вече програма за следващото ниво? Че не можах да намеря такава информация.
Няма, но на последната лекция говорих с Наков и той категорично каза, че няма да има дневно обучение през седмицата. Явно няма интерес от обучаващите се.
Силно ме съмнява да няма поне една дневна група...
Предполагам, че някой или повече хората с макс резултат ще се запишат онлайн, тъй като някои от тях вече работят като програмисти или не са съвсем начинаещи