Има ли нетърпеливи да разберат резултатите от изпита?
Здравейте колеги,
направил съм едно неофициално класиране на база резултатите от изпита, публикувани в системата за оценка. С две думи набутал съм ги в един ексел и съм ги сортирал, като съм махнал дублиращите имена, защото най - вероятно са трейнарите, които пробват системата. Ето тук е екселския файл.
Запазвам си правото да съм оплескал нещо :). И пак да кажа, че официалните резултати най - вероятно ще са различни защото тука са само резултатите от изпита без да са изчислявани точките при присъствена и онлайн форма на обучение и бонусите от форумната активност.
П.С. Само да отбележа, че nakov е най-слабо представелия се участник в изпита не стига, че се е явил 5 пъти еми и на повечето има 0 точки :). Надявам се да има чувство за хумор :).
Срокът за домашните е до утре сутринта. Трябва да се проверят по 3 домашни от всяка тема.
Наков току що писа, че трябва да се проверят всички домашни до утре сутринта. Трябва най-малко 3 домашни да са проверени по всяка тема.
Моите вече всички са проверени :) Явно всички са се активизирали тази вечер.
Въпроса е по колко пъти. Аз имам 4 домашни с по 1 проверка и 3 с 0, а съм проверил 25!
Щом ти си си направил необходимия брой проверки си готов. Все пак си изпълнил и двете изисквания - предал си ги в срок и си проверил чужди домашни. Споко!
А за бонусите от форума така и не разбрах какво става.. Не много хора гласуват , а и как се изчислява активността?
Надявам се. Утре ще разберем. Успех на всички!
И на мен ми е интересно как ще се определя активността. едни хора като мен имат по 5 - 7 точки други имат 300 :)
Ъпдейт: Сега проверих малко съм нарастнал покрай статистиката ми. Благодаря Ви!
Еми то модераторите основно имат по толкова точки - единият май има към 600 точки :)
И на мен ми е интересно как ще стане оценяването на форумната активност, защото „лайкванията“ и точките на потребителите изобщо не са правопропорционални ...