Професионална програма
Loading...
fpfilipov94 avatar fpfilipov94 7 Точки

ReactJS Dollar Football

Здравейте, колеги! Някой успял ли е да реши както трябва Dollar Football от упражненията по "любимия" ни React и ако да, може ли да ми каже защо този код работи при мен но не минава в Judge?

Код: http://pastebin.com/aZSGAhA4

Judge: https://judge.softuni.bg/Contests/Compete/Index/366#2

Условие - 3та задача от ТУК

Да поясня, в Judge качвам само функцията doStuff, която ми връща класовете, както искат по условие. Другия ми важен въпрос в случая - те хубаво искат да върнем класовете, но искат ли вътре да има фукции, които си дърпат данните от базата, или те ни ги подават при тестовете? Поредното не особено ясно условие....

Edit: Да, осъзнавам че някои неща съм ги написал малко индийски. Нямам опит с React.

Тагове:
0
JavaScript Applications 28/11/2016 22:43:31
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 669 Точки

Мисля че открих проблема и вероятно ти по-добре знаеш как да го оправиш, просто не рендираш елементите където трябва. И аз не разбирам много от React но май не е много ОК начина по който ретърнваш елементите. Отвори си решението в един chrome пусни си React приложението (ако имаш такова) и погледни виртуалния браузър който създава React. Ще видиш че не ти рендира елементите в класа content-holder. Мисля че всеки път когато ретърнваш елементи трябва да си в render функцията на класа а ти не го правиш винаги и от там идва проблема.

.   

0
fpfilipov94 avatar fpfilipov94 7 Точки

Знам колко абсурдно звучи ама проверих и едновременно си прави и не си (!!!!)... От гледна точка на нормалното DOM дърво в браузъра, таблиците са вътре в класа. От гледна точка на ReactDOM-а обаче не са. На това направо му викам квантов бъг. Благодаря иначе за фийдбека! Така се получава като бързам и пиша индийски код...

0
29/11/2016 13:08:16
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 669 Точки

При мен е вътре и във виртуалния дом на React и във нормалния дом. Затова подозирам че това е проблема. Виртуалния и реалния дом явно трябва да изглеждат еднакво. 

0