Начало на следващия C# Fundamentals модул
Здравейте,
Никъде на сайта не мога да намеря информация кога започва следвашия C# Fundamentals модул. Бих се радвал, ако някой сподели тук и с кой курс ще започне модула.
Благодаря предварително.
Здравейте,
Никъде на сайта не мога да намеря информация кога започва следвашия C# Fundamentals модул. Бих се радвал, ако някой сподели тук и с кой курс ще започне модула.
Благодаря предварително.
Имам мейл от септември, изпратен ми от администрацията, че нов C# Fundamentals ще започва от януари. Миналата седмица им писах в тази връзка, за да получа повече подробности за начало, срок на записване, плащане и т.н. Е, все още нямам отговор!!!
Лекторите миналата седмица казаха,че няма да има такъв модул и няма проблем да се почне от DB,както и Наков спомена преди време,че януари няма кой да го води този модул.
Съществуваше в програмата септември месец,но сега го няма и не мисля,че за 3 седмици ще се промени нещо.
Да, предполагам, че ще е така. Откакто се записах в СофтУни преди година програмата се променя ПОСТОЯННО. При това положение е много трудно човек да си направи някакъв план-график. Не е редно.
А някой би ли ми казал дали ще имам проблем с материала, ако от януари запиша C# DB Fundamentals и едва от май - C# Fundamentals?
Доколкото казаха няма да има проблем с материала, ако нямаш C# Fundamentals, защото нямало да се налага да се работи с повече от две бази едновременно(Наков го казваше в една лекция, като отговор на sli.do въпросите).
Е, уж нямало проблем да се почне от DB, но ми е много интересно как ще учат Entity Framework, без да са минали дори ООП :)
В JS core уж се учеше някакво ООП и може да е достатъчно