Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
baxlash avatar baxlash 31 Точки

Начало на следващия C# Fundamentals модул

Здравейте,

Никъде на сайта не мога да намеря информация кога започва следвашия C# Fundamentals модул. Бих се радвал, ако някой сподели тук и с кой курс ще започне модула.

Благодаря предварително.

Тагове:
0
C# Fundamentals 15/11/2016 10:27:48
e.petrova avatar e.petrova 94 Точки

Здравей. Влез в Профил » Учебен план, от там може да видиш какви предстоящи модули има. До колкото виждам модула започва през Май 2017 година и включва в себе си: C# Advanced C# OOP Basics и C# OOP Advanced.

1
MiBuena avatar MiBuena 7 Точки

Здравейте,

ще се радвам, ако и някой от СофтУни може да даде отговор тук, тъй като съгласно предната програма, която излизаше, следващата инстанция на C# Fundamentals трябваше да започне през м. Януари.

Благодаря предварително.

0
15/11/2016 21:31:01
morski77 avatar morski77 135 Точки

Преди 2 месеца имаше такъв модул от януари,но в някоя от лекциите също го чух,а и така е вече написано в учебния план - за С# професията започваш от януари със С# DB.

Още като си отвориш профила на учебния план  се вижда какво започва за повече от година напред,не мисля че ще има промени за модулите през януари.

0
Ocean123 avatar Ocean123 0 Точки

Крайният срок за записване за курса е 1 декември 2016. Обучението стартира на 10 декември 2016 и завършва с провеждане на приемен изпит на 19-ти март. Новоприетите студенти ще стартират обучението си в програната по софтуерно инженерство на СофтУни през май 2017.

 

BTW:Януари месец започва курса, чийто приемен изпит е на 20-и.

-1
Maria_ls avatar Maria_ls 383 Точки

Tи за Programming basics ли питаш или за C# Fundamentals? Защото това, което цитираш е за първото.. Защото C# fundamentala го има чак през май и можеш да го запишеш едва след като си приет и минал през Soft-tech модула, поредния от които се провежда в момента.  А това, което започва янури след приемния изпит е точно Soft-tech модул

0
16/11/2016 10:55:02
IvankaM avatar IvankaM 20 Точки

Имам мейл от септември, изпратен ми от администрацията, че нов C# Fundamentals ще започва от януари. Миналата седмица им писах в тази връзка, за да получа повече подробности за начало, срок на записване, плащане и т.н. Е, все още нямам отговор!!!

0
morski77 avatar morski77 135 Точки

Лекторите миналата седмица казаха,че няма да има такъв модул и няма проблем да се почне от DB,както и Наков спомена преди време,че януари няма кой да го води този модул.

Съществуваше в програмата септември месец,но сега го няма и не мисля,че за 3 седмици ще се промени нещо.

0
IvankaM avatar IvankaM 20 Точки

Да, предполагам, че ще е така. Откакто се записах в СофтУни преди година програмата се променя ПОСТОЯННО. При това положение е много трудно човек да си направи някакъв план-график. Не е редно.

2
IvankaM avatar IvankaM 20 Точки

А някой би ли ми казал дали ще имам проблем с материала, ако от януари запиша C# DB Fundamentals и едва от май - C# Fundamentals?

0