Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Ехе...къде се изхвърли...на какво програмираш. Аз съм с 8GB и имам излишни доста от тях. Четири ядрен процесор на AMD на 2 GHZ и доста комфортно си работя.
??? какво да се изхвърлям я пусни си едновременно WEB storm i Visual Studio да видим ,. и отделно отворени браузери и тем подобни,. да не казвам че за курса по Swift ми трябва машина поне с две ядра и 8 гб рам за да пускам виртуалката . Друго си е да имаш мощна машина ,.
имаш 4 ядра с 8 гб памет ,.. значи и ти си на това мнение