Решение на задачите от курса "Основи на програмирането със C#"
Здравейте,
Аз съм онлайн форма на обучение и нямам ментор, който да ми помага. Поради тази причина изпитвам затруднения с решаването на по-сложните задачи. Искам да попитам дали в следващите часове ще се решават нагледно задачите, които се оставят за домашно. Аз имам да правя конзолен валутен конвертор и честно казано без да се обясни как се решава не мога да се справя. Намерил съм готови решения от колегите, но все още като много начинаещ ми е трудно да се ориентирам. До колкото разбирам лекторите на групите нямат намерение да обесняват задачите от домашните. Това е много неприятно за всички начинаещи и най вече за тези, които са онлайн форма. Бих искал ако може да се решават задачите за домашна и да се обяснява защо се решават по определен начин. Благодаря!
Не се отказвай -> първите 2-3 месеца са определящи,ако ги минеш после ще ти е по-лесно(Замисли се,ако толкова много ти харесва програмирането -> какво са 2 месеса да отделиш от живота си -> за мечтата си)
Когато минат тези 2 месеца,тогава вече ще знаеш дали това е за теб и дали се справяш.
Спомням си в началото(не,че сега съм много добре с материала)бях супер щастлив,че написах for-цикъл сам без да ползвам Tab-Tab :D
Аз също в началото като теб търсих подобни изказвания на колеги -> за да ме мотивират.Или най-добре започни да комуникираш с някой,който е по-напред с материала или вече е постъпил на работа(това ще те мотивира още повече)