Статистики за успеха и завършилите в SoftUni
Здравейте и за много години!
Прочетох статията "Какво ни помогнахте да постигнем през 2016?" и ме учуди, че дипломи са раздадени само на 140 човека, предвид големия прием. Любопитен съм да разбера реално колко голямо е ситото в академията и какъв е процентът отказали се / преминали всички курсове (с оценка под 5) / успешно дипломирали се студенти (с оценки над 5) спрямо началния прием. В крайна сметка ние като студенти трябва да знаем до колко е конкурентна средата и да изпозлваме това като аргумент при кандидатстване за работа/стаж и т.н.
Би било добра идея да има и секция за SoftUni Alumni, които да споделят детайли за "живота след СофтУни"
Поздрави
Тихомир
Ваш отговор в темата "Статистики за успеха и завършилите в SoftUni" бе скрит от модератор.
Знам че ще получа много минуси за този коментар.
Защо беше скрит моя коментар на какво основание?
Коя точка за ползване на форума наруших?
Наруши точка 8. Както и като цяло постът не беше отговор на въпроса, а просто спам. Всъщност го правиш системно. При още един подобен пост ще ти огранича правата да постваш.
RoYaL Благодаря за коментара. Излиза, че това, което имам като отзиви може да се окаже вярно, а именно, че една голяма част студенти почват да си вярват от рано и напълват пазара на труда с кадри, които не са напълно подготвени. Следователно фирмите започват да гледат с лошо око на академията. До колкото разбирам 10-20% са тези, които реално стигат до дипломиране и преминаване на целия курс, което гарантира и качеството на знанията им.Прав ли съм в разсъжденията си?
P.S. Мислех, че академията е стартирала 2013 и за това написах, че сега стратира 5-тата си година. Явно съм сгрешил
Във връзка с "една голяма част студенти почват да си вярват от рано и напълват пазара на труда с кадри, които не са напълно подготвени" някъде бях прочел коментар от сорта на "като видя, че някой е от СофтУни и му трия кандидатурата"
TihomirDimov, така се случва, до някаква степен. Компаниите, с които си партнираме са наясно обаче какво да гледат - ако някой просто дойде и каже "учил съм в СофтУни" или "имам 6-ца на programming basics" за тях е ясно, че това нищо не значи. Беше споменал за HR-ите, които правят подбора - те трябва да са наясно с партньорството ни и рамките му - все пак в повечето компании, HR-ите работят много тясно с отдела, който прави сделки с други компании (нас), дори и в някои случаи в този отдел са самите те.
@b.yordanov Ти би ли кандидатсвал при подобни индивиди? Аз пък работодатели, които казват "Ако има Х го взимам, ако е бил в У не го взимам" и пр., си ги записвам да не кадидатсвам при тях. Това е толкова релевантно, колкото да ги избира по цвета на косата...
@Royal Относно точка 6.0 - аз спадам към нея, но никой нищо не ми е предлагал. Сам започнах да си търся работа (.NET), въпреки че все още не съм минал ASP.NET (за което има най-много обяви). Ако мина този модул с добра оценка, тогава ли има възможност от СофтУни да ми предложат нещо? Или пък според теб как по-лесно се намира стаж/junior като за моето ниво?
Както споменах, в jobs.bg има доста оферти, но опитът (често 2-3) години с MVC e задължителен. В LinedIn има интересни неща, но за съжаление тепърва започнах да го поддържам този профил, а и безплатната версия предлага много по-малко неща от платената.
Тази първа стъпка според мен е най-трудна и мисля, че с нея имаме нужда от по-голяма подкрепа от СофтУни. Сигурен съм, че след като натрупаме 1-2 години професионален опит, вече доста по-лесно ще можем да се (пре) ориентираме накъдето сметнем за добре и работодателите ще се доста по-склонни да ни дадат шанс.
@msmilkoff в реални условия ти нямаш достъп до тази информация (Ако има Х го взимам, ако е бил в У не го взимам). И по-скоро "като видя, че някой е от СофтУни и му трия кандидатурата" е провокирано от "една голяма част студенти почват да си вярват от рано и напълват пазара на труда с кадри, които не са напълно подготвени"
msmilkoff, ако търсиш помощ с професионалното развитие, можеш да се свържеш с кариерния ни център на careers <at> softuni <dot> bg или да се обадиш на фронт-офиса, където да ти обяснят по-подробно стъпките.
b.yordanov, би ли пуснал линк на това, което си чел? Лично аз не вярвам някой просто ей така да отритва кандидатури от пръв поглед, понеже съм бил в ситуация да наемам служители. Ако има такива HR-и, то трябва да си сигурен, че са с купени дипломи или завършили с 3-ка.
@val4o89 линк няма да пусна, че модераторите все намират нещо грешно в мен. Не знам дали въпросната личност е HR но ето го комента едно към едно:
"Писнало ми е да ми се влачат кадрите на СофтУни, които в психиятрия може да ги вземат, но в софтуерната индустрия място нямат. Не зная какви им ги говори онзи олигофрен, но претенциите им за заплати са уникални, на фона на бутафорните знания, които демонстрират."
Не е точно както го бях писал по-рано, но е г/д същото :)
Добавка:
"Качеството на производството обаче е изключително съмнително. Не зная какви СВ-та ви идват на вашите позиции, но при мен редовно е сервитьор-барман (и така 10 пъти). Сложил едно СофтУни и си въобразява, че въобще ще си губя времето да се видя с него на живо."
@val4o89 след кратко търсене, намерих конкретния коментар в тема в дир-а. тема е с персонален хейт, отолкото свързана с профеисоналисти по подбор на кадри
Да, видях го този коментар, не знам дали е истински или е поръчан, човека може и да е попадал на хора които "се бият в гърдите" че са учили в СофтУни, но явно го е мързяло да погледне сертификатите им.