Статистики за успеха и завършилите в SoftUni
Здравейте и за много години!
Прочетох статията "Какво ни помогнахте да постигнем през 2016?" и ме учуди, че дипломи са раздадени само на 140 човека, предвид големия прием. Любопитен съм да разбера реално колко голямо е ситото в академията и какъв е процентът отказали се / преминали всички курсове (с оценка под 5) / успешно дипломирали се студенти (с оценки над 5) спрямо началния прием. В крайна сметка ние като студенти трябва да знаем до колко е конкурентна средата и да изпозлваме това като аргумент при кандидатстване за работа/стаж и т.н.
Би било добра идея да има и секция за SoftUni Alumni, които да споделят детайли за "живота след СофтУни"
Поздрави
Тихомир
Ваш отговор в темата "Статистики за успеха и завършилите в SoftUni" бе скрит от модератор.
Знам че ще получа много минуси за този коментар.
Защо беше скрит моя коментар на какво основание?
Коя точка за ползване на форума наруших?
Наруши точка 8. Както и като цяло постът не беше отговор на въпроса, а просто спам. Всъщност го правиш системно. При още един подобен пост ще ти огранича правата да постваш.
RoYaL Благодаря за коментара. Излиза, че това, което имам като отзиви може да се окаже вярно, а именно, че една голяма част студенти почват да си вярват от рано и напълват пазара на труда с кадри, които не са напълно подготвени. Следователно фирмите започват да гледат с лошо око на академията. До колкото разбирам 10-20% са тези, които реално стигат до дипломиране и преминаване на целия курс, което гарантира и качеството на знанията им.Прав ли съм в разсъжденията си?
P.S. Мислех, че академията е стартирала 2013 и за това написах, че сега стратира 5-тата си година. Явно съм сгрешил