Професионална програма
Loading...
vikingat avatar vikingat 0 Точки

Задача 8 от упражненията на 26,012017 Create View Employees Hired After 2000 Year не работи в Judge

Здравейте колеги,

Не за първи път имам следния проблем - задачи, при които трябва да дам опцията "Run skeleton, run queries & check DB." не работят в Judge. Нямах достатъчно веме да потърся дали някой не е публикувал решение на този проблем, затова реших аз да задам въпрос, защото в документацията липсват каквито и да е указания по тази тема, които би трябвало "по default" да ги има.

В случая става дума за гореспоменатата задача, кодът, който изпълнявам, е

CREATE VIEW V_EmployeesHiredAfter2000 AS
SELECT FirstName, LastName FROM Employees WHERE DATEPART(YEAR, HireDate) > 2000
GO

И при мен работи без грешка, но в  Judge ... уви, не. Дори и други задачи, които съм "качвал" чрез тази опция, ми връщат съобщение Compile Time Error

Та, въпросът ми е при тази опция т.е. "Run skeleton, run queries & check DB." трябва ли да пиша пълните заявки за създаване на цялата база данни, и таблиците, и записите, които се използват, всеки път или има и друг начин.

Благодаря предварително за помощта!

0
Databases Basics
ZornitsaSerbezova avatar ZornitsaSerbezova 455 Точки

Ако съмбитваш с това "GO" в кода, няма как да работи.

0
27/01/2017 12:52:49
vikingat avatar vikingat 0 Точки

Здравей, Пробвах по всякакви начини, с GO код, без GO код, с всички заявки от създвавне на базата данни до изпълнение на задачата, все не става. Просто GO кода го "копнах" по инерция.

0
ZornitsaSerbezova avatar ZornitsaSerbezova 455 Точки

Решението ти е вярно. Опитай пак да го събмитнеш.

0
vikingat avatar vikingat 0 Точки

Благодаря ти! Ще пробвам отново. Просто срещам проблем с опцията Run skeleton, run queries & check DB, каквото и да се опитам да събмитна чрез нея, все ми дава Compile Time Error. Пробвах и на минали задачи, и на текущи, както и да ги събмитна, получавам същото, когато се наложи да ползвам тази опция.

0
vikingat avatar vikingat 0 Точки

Стана! :) Благодаря ти още веднаж за помощта и подкрепаа. Този път го събмитнах директно, без код GO. Интересо, направих го и по-рано по този начин, но ми върна, това, което ти писах в предния коментар. Сега го събмитнах по същия начин и стана.

0