Принципен роблем с избиране на цветове от условието на задачите.
Здравейте!
Проблемите са 2.
1. В Word документа на задача *Conference, от лекция "HTML Structure - Exercises", background-color има стойност - #293F50 докато в .png файловете в ZIP'а от ресурсите цвета е - #314051. Кое от двете?
2. Тъй като принципа на "Color pick" инструментите е пикселов, а цветовете в една снимка се преливат, при по-дребните шрифтове никога не мога да бъда сигурен че съм избрал правилния цвят. Как да реша този проблем?
Благодаря
Да то и аз така правя, нона изпита не е сигурно дали ще можеш да видиш описанието на грешката както сега.
На изпита, проверката ще е от човек.
Ами ако условията на задачите са направени добре няма да има проблем (поне за мен), но тук има доста грешки в самите условия и трябва да се правят много догатки което съответно води и до неловки ситуации..
Аз до колкото разбрах на изпита ще го проверява истинско човече а не бот .. което попринцип означава че той ще може да разбере какво имаш в предвид..
Това с цветовете на jpg файла и мене ме узадъчи .. той фона си е там някакъв стъбилен цвят (най вероятно не верния ама ..), но на буквите където се слива единия цвят с други е малко трудно да се избере 1 цвят понеже обикновено има по 5-6 цвята.. а дори не бях и забелязал че в ресурсите има png файлове (макар че и при тях я има тази дилема с цветовете)
Тогава пък изниква друг проблем. С "judge" можеш да видиш на момента че имаш грешка, докато в другия вариант - проверка от човек....предадеш ли работата веднъж....край.
В случая с този конкретен изпит, човек би те оценил по-правилно от Judge. Ако се ползва само системата за оценяване, ще има много недоволни от оценките си.
Предполагам се получава смесица от двете. А знаеш ли как става и колко време отнема до получаване на ресултат?
Със сигурност ще е по-бавно от Judge, но не мога да ти кажа как го правят и за колко време става.