Ползване на материали от завършили курсове
Някой знае ли как бих могъл да ползвам ресурси от курса PHP Web development - октомври 2016 ? Записал съм се онлайн за курса PHP Fundamentals - януари 2017 и исках да прегледам някои материали от миналогодишния курс, но се оказа, че не е възможно - когато кликна върху някой линк, се отваря отново същата страница с добавен банер, в който пише, че курсът бил изтекъл (което ми е известно, но все пак линковете към презентациите и упражненията си стоят).
И какво става ако преподават PHP7, а човека се подготвя на PHP5. Яде дървотоо....
Здравей,
В момента php 5 и нещо, e широкоприетия стандарт за писане.. но ни учат на php7 за да сме в крак с технологията.. Иначе ако знаеш да пишеш на 5.. и 7 няма да ти е проблем.. просто ако някоя функция е деприкейтната трябва да ползваш по новата версия ..
Аз лично последно съм работил с 5 и нещо и 7 не ми прави впечетление да има кой знае какви разлики ..
Много добре знам кой стандарт е разпространен и какво се използва... говоря от принципна гледна точка. Защото този курс реално влиза в стандартната програма и в същото време курсисти вече изкарали или недоизкарали модула нямат достъп до курса защото е отворен. Това не е редно, защото технологиите се променят изискванията също както и изпитите. В случая представи си нещо по контрастно, да речем че курса JS Frameworks се проведе с Angular 2, а ти си го карал с Angular 1... вика му се total damage.
Но както казва Наков... такъв е живота
Кофти да.. Адаптиране му е майката..