Професионална програма
Loading...
Thedi avatar Thedi 200 Точки

Помощ за избор на Очила

Здравейте прекарвам много време пред компютърът и реших, че е време да сложа очила и да се предпазя по някакъв начин за това отидох на доктор с който остановихме какво ми е нужно. Проблемът дойде след това когато отидох в Оптика и не ми обесниха нищо както стоят нещата със стъклата и ми дадоха стъкла за 10 лева който имали защита за компютър след което реших, че ще търся по интернет да видя има ли по добри стъкла и останових, че хубавите стъкла са по скъпи. Тук идва и мойто запитване и търсене на помощ за избиране на правелни и хубави стъкла тъй като вече нямам доверие на хората в оптиките и смятам, че просто искат да ти вземат парите.
Изписаният ми диоптър е -1.00 и седя покрай 8- 12 часа на ден пред компютърът.Ще съм благодарен ако ми предложите хубави стъкла и дори и сайт или оптики от който мога да ги поръчам.За момента имам предложение за Computer Lens Complex с ZEFIR Clio казаха ми стойност за 2те 125 лева.

Благодаря предварително.

Тагове:
0
Общи приказки
vani4ka66 avatar vani4ka66 24 Точки

Моите очила са без диоптър, стъклата им са за работа с компютър. Намаляват светенето и дразненето на очите. Ако не ги сложа, не мога да стоя пред компютъра повече от 2-3 часа. Такива стъкла са около 100-150 лв - зависи къде си ги поръчваш. Можеш да си ги поръчаш с диоптър и с такава защита, това е моят съвет! Успех!

0