Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Не трябва ли да зададеш числата да са от тип int, за да излиза 3 не 3.0. Опитай по този начин.
Колега и аз мисля като колежката,че е добре да си ги направиш от тип "int".Също бих те посъветвал на тези
double MaxO = -1000000000;
double MinO = 1000000000;
double MaxE = -1000000000;
double MinE = 1000000000;
след като си им дадеш да са от тип "int" за по-сигурно спрямо минимална и максимална стойност им задай минимума и максимума за типа.
int MaxO =int.MinValue;
int MinO = int.MaxValue;
int MaxE = int.MinValue;
int MinE = int.MaxValue;
Надявам се да съм бил полезен :)
Здравей и благодаря за съвета, но не става и така :(
Трябва да въвеждаме дробни числа, а не цели, т.е double :/
И не става и се чудя как да се оправи това , не може да са Int.
Благодаря за съвета, но числата трябва да са дробни, а не цели :)
Използвай DecimalFormat за извеждане на резултата:
DecimalFormat df = new DecimalFormat("0.###");
System.out.println(df.format(6.0)); // 6
Здравейте колеги, с доста усилия и това което знам до тук успях да докарам задачата до 70/100, понеже при неутрална стойност не отпечатвам "No", старая се същевременно освем да ми работи кода, но и да има приличен вид. Някои би ли ми помогнал малко със задачката? Пробвах на няколко места да вмъкна if oddMin == 1000000000.0 || oddMax == -1000000000.0 || evenMin == 1000000000.0 || evenMax == -1000000000.0 Console.WriteLine, но никакъв резултат.
Ето и линк към моето решение.
http://pastebin.com/iwsiaJtF
Колега,разгледах ти кога,логиката е верна промених само Min и Max стойностите на минималните и максималните според променливата.Долу съм добавил условията за да работи "No".Това е кода ти със добавки: http://pastebin.com/pYLb50ak ,надявам се да съм помогнал :)
Благодаря много :)
Получи сe :)