Колко души ще бъдат приети редовно и колко онлайн ?
Колко души ще бъдат приети онлайн и колко души редовно ?
Засега е дадена само общата класация.
Колко души ще бъдат приети онлайн и колко души редовно ?
Засега е дадена само общата класация.
Всички с резултат над 3.00 ще могат да се запишат онлайн, а всички с резултат над 4.00, ще могат да запишат присъствено. Като бройка, оценка над 3.00 имат 680 души. Всичките могат да запишат онлайн, но само тези с над 4.00 ще могат присъствено, за които не намерих информация колко са.
Аз съм с резултат, който е достатъчен за присъствено, но ще се запиша онлайн. Така че - ясна информация ще може да има, едва когато всеки си избере формата на обучение.
Кажи честно сигурен ли си в това ? Ще е супер ако е така... Дано като излезе класирането да не ме разочарова стабилно... ако го вдигат прага да е над 4.50 само а не над 5.00...
Ами информацията ми идва от коментар на Наков, в тази тема.
Своето място и оценка можеш да видиш тук.
леле много яко ! направо мн. се зарадвах.... сори ама само 1 плюс мога да ти дам ако можех и 10 пъти бих натиснал upvote
Като питах един от асистентите последния ден (ака 14ти) ми казаха, че не са решили колко човека ще приемат, щели да бъдат между 200-300 човека, но различни източници различнано инфо, к'во да ви кажа...
Само знам, че онлайн не ми се учи, защото съм сигурен, че нищо няма да науча, просто. И сега седя и стискам палци да са поне 250 човека... и все пак залата си има лимит, който е 210 човека (със местата зад колоните, да не стане като вица: тя колона 20 на 20, а ти си 30ят човек, дето седи зад нея.).
Ама пък от друга страна някъде Наков писа, че ще бъдат приети само 200 човека присъствено и 200 онлайн.
Или аз грешно съм разбрал?
Аз съм с резултат 3.98 дали ще има шанс да се запиша присъствено, ако хора с резултат по-висок от моя се запишат онлайн ??