Колко души ще бъдат приети редовно и колко онлайн ?
Колко души ще бъдат приети онлайн и колко души редовно ?
Засега е дадена само общата класация.
Колко души ще бъдат приети онлайн и колко души редовно ?
Засега е дадена само общата класация.
Наков писа, че който има оценка над 4 е приет присъствено, а всички с над 3 ще са приети онлайн.
Това ако е истина за точките, довечера ще празнувам
Тази информация е от Наков, така че почвай да празнуваш :)
Всички с резултат над 3.00 ще могат да се запишат онлайн, а всички с резултат над 4.00, ще могат да запишат присъствено. Като бройка, оценка над 3.00 имат 680 души. Всичките могат да запишат онлайн, но само тези с над 4.00 ще могат присъствено, за които не намерих информация колко са.
Аз съм с резултат, който е достатъчен за присъствено, но ще се запиша онлайн. Така че - ясна информация ще може да има, едва когато всеки си избере формата на обучение.
Кажи честно сигурен ли си в това ? Ще е супер ако е така... Дано като излезе класирането да не ме разочарова стабилно... ако го вдигат прага да е над 4.50 само а не над 5.00...
леле много яко ! направо мн. се зарадвах.... сори ама само 1 плюс мога да ти дам ако можех и 10 пъти бих натиснал upvote
А дано ама докато не изпише официално не вярвам :).
П.С. Според мен VivalDam трябва да получи поне +10 точки за брой отрицателни точки във форума, все пак и това е вид постижение :D
П.С.С. Без лоши чусвта закачам се само това чакане ме побърква. Приготвил съм алкохола и не знам за какво да пия за приемане или за провал :)
Над 3.00 е онлайн,сигурна ли си?
Да, ето виж
User: nakov (points: 668) SoftUni Team | 16/04/2014 14:26:36
Статистиката е долу-горе такава: около 2600 души започнаха C# Basics курса. От тях на изпит се явиха 895. От тях ненулев резултат имат 742 души. От тях изпита взеха (т.е. имат оценка поне 3.00) имат 680 души. Те ще могат да се запишат онлайн. За присъствено обучение на първо класиране ще приемаме от оценка 4.00 нагоре. Оценката е на базата на изпит + домашни за присъствените + бонуси (много малко хора имат).