Професионална програма
Loading...
evgeni.tochev avatar evgeni.tochev 12 Точки

Онлайн или присъствено

Здравейте колеги, приет съм присъствено, но няма да имам физическото време да бъда на лекциите, ако запиша онлайн сега каква е възможността да се прехвърля присъствено след това?

Тагове:
0
Programming Basics
gangov avatar gangov 22 Точки

На мен ми е интересно как ще се впишат онлайн - студентите в курса "Работа в екип". Това ще бъде истинския тест според мен, отделно се чудя и много се надявам да чуя мненията за следното - На примерни изпити докарвам 3 задачи, но на истинския се ос*ах яката - само 100 точки, като цяло искам да бъда само онлайн студент. Чудя се дали да изчакам до септември, като през това време изрешавам абсолютно всички примерни изпити от телерик и софтуни или да продължа напред, като наваксвам в движение с новата материя /все пак почваме Java, JavaScript и PHP от началото/. Наистина ще ми е полезно мнението Ви колеги.

0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Ако се чустваш готов и имаш достатъчно време по-добре продължи. Ако изостанеш винаги можеш да повториш 1 ниво!

1
Jazastry avatar Jazastry 51 Точки

Във Телерик имах възможност да участвам в отборен проект. Хората бяха разпределени произволно. Организирахме работата през фейсбук. Проекта беше да се създаде презентация (по шаблон) със въпроси върху различни области. Имаше комуникация между съотборниците и преставихме се в срок. Ако всички в проекта имат желание (и интернет ;) се получава. 

0