Кога започва ниво #1
Здравейте приятели, имам питанка. Както знаем ниво едно започва Май месец. Прочетох в писмото което ми бе изпратено, че занятията ще бъдат от 18:00 до 22:00 през определените дни считано от 9-ти Май. До колкото разбирам трябва да присъстваме още от 9-ти Май. Проблемът е в това, че доста хора са извън София и през Май месец сме още на училище, идват матури. Има ли начин да се отложи началото на занятията или да се предложи някакъв компромисен вариант?
Благодаря за уточнението на началната дата! =]
Това имах предвид като компромисен варянт. Благодаря!
Златни сте !
Keep CALM AND LEARN TO F*CKING CODE !
Поздрави,
на всички приети, а на останалите - не се отчайвайте.Аз също не вярвах че ще успея , но златният e-mail навести и моя профил в google.УСПЕХ !!!
Здравей аз искам да попитам тъй като съм приета в онлайн обучение, ако реша да се явя на поправителния, пази ли ми се мястото в онлайн обучението или не.
Благодаря :)
Да, ще можеш да се запишеш онлайн :)
в ниво #1 със C# ли продължаваме ?
Не, в мейла, който сте получили пише какви куросве ще има, а именно: Java Basics, HTML+CSS, JavaScript Basics, PHP Basics както и Работа в екип.
А за тези от нас новаците, които поради fulltime работа и други ангажименти мислим да вземем 1 семестър за 2 (8 месеца) има ли значение кои от изброените предмети правим сега и кои през септември? Примерно трябват ли ни знания от курса HTML, за да разберем следващия JavaScript? Ако предметите се вземат един след друг изпита директно след всеки курс ли ще е или може и в края на семестъра да се яви човек?
Мерси предварително и успех на всички ;)
HTML + CSS задължително да предхожда JavaScript. Java също е добре да е в началото. Тоест най-добре първо Java и HTML+CSS. Курсовете са последователни, а изпитите са след края на всеки курс и преди началото на следващото.