Професионална програма
Loading...
Jordan_Dobrev12 avatar Jordan_Dobrev12 336 Точки

Фейзбук група за курса C++ Programming - Февруари 2017

Здравейте колеги , има ли фейзбук група за курса по C++  ?

Търсих да видя дали случайно е направена такава , но не открих нищо.

Бих искал да си направим една , защото съм записан онлай и не познавам никой от хората,който са се записали , а пък

и досега НЕ СЪМ писал на C++ и ми е труден език. Писал съм C# и малко Java.

Бих искал да се обърна към лектора на курса и да апелирам към това да бъде направена такава група във фейзбук , защото смятам , че би било полезно за всички!

 

 

0
C++ Programming
georgi.stef.georgiev avatar georgi.stef.georgiev 921 Точки
Best Answer

Здравей,

Като цяло идеята е всички въпроси от този тип да са в този форум, защото тука има система за отбелязване на верни отговори, за upvote-ване на отговори и въпроси и т.н, а освен това можеш да форматираш текст тук, тоест можеш да paste-ваш правилно форматиран и оцветен код. С две думи, форумът е много по-мощен от facebook, skype и т.н. за такива неща

Също така писане във форума ти дава бонус точки на края на курса, спрямо това колко upvotes си получил - един вид позволява ни да следим кои са активните хора.

Така че като имаш някакъв въпрос, независимо колко е кратък, тук му е мястото.

Ако все пак има някаква причина да не искате да пишете във форума, това което аз си мислех е да си направим един discord канал за курса, в който можем да си чатим, а можем да правим и конферентни разговори. Доста добре им работи платформата - малко като модерно IRC е. Ако кажете ще създам един сървър и ще пусна покана за всички във форума. Може да upvote-вате или downvote-вате този отговор като форма на гласуване - ако съберем резултат над 30 ще направя канала.

Поздрави,

Жоро

5