Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Курсовете ще протичат последователно, а не паралелно.
Благодаря за отговора!
А това означава ли, че изпитите за всеки курс ще са дати през семестъра, а не всичките изпити накуп накрая на семестъра?
Точно така - ще са през семестъра, не накрая. :)
Ех, да му се не види! Това е добре, за повечето колеги, но за тези като мен, които отсега си знаят, че няма да могат да отделят нужното време за подготовка и смятат да вземат нивата за по 8 месеца е доста неудобно :( Например, докато смогна да науча Java Basics, изпита за него ще е минал. От друга страна, не мога да започна да уча PHP Basics от самото начало, защото още няма да има лекции за него. Остава вариант да търся из нета някакви лекции от Телерик за по-късните курсове, или да се надявам, че ще има някаква поправителна сесия или нещо подобно след края на нивото. Моля, помислете по въпроса за някакви допълнителни дати за изпит накрая.
Абе и друго неудобство следва непосредствено от факта, че ще трябва да се ходи в София няколко пъти за семестъра, и тези, които не са оттам, ще трябва да отделят доста време (и други ресурси), а тези, които примерно мислят да изнесен семестър (по Еразъм+ примерно) в чужбина, направо печелят
Karlie, цък, PHP курс в Телерик, воден от Иван Ванков, човекът, който по всяка вероятност ще води и тукашния курс.
На Иван Ванков (gatakka) можеш да гледаш и видеа в сайта nau4i.me. Доста подробни са и много добре е изнесена информацията.
Кико, Самуил, благодаря за инфото! Още не съм решила дали да започвам да уча по-късните изпити, или да се мъча да вървя в крак с групата. Много ми се иска да не изоставам, но имам всичко на всичко 5 свободни часа на ден, а Наков изчислява, че трябвали поне 10 :(
Колегата Kaizer се оказа напълно прав. Споменатите 5 часа дневно даже се оказаха по-малко, защото двете ми деца се скъсаха да боледуват този месец. Въпреки това успях да предам 3 от 4 домашни, и четвъртото щях да предам, ако не се борех непрекъснато с тъпата виртуалка и ако не ми се беше наложила преинсталация на Windows-а в последния ден от срока Изпита си го взех 22-ра от 173-ма, което направо не очаквах :) В груповия проект обаче не се включих, това щеше вече да прелее чашата. Е, натоварването е огромно, забравих какво е това осемчасов сън, не съм гледала нито един филм от 2 месеца, ама... така е, искат се жертви.