Професионална програма
Loading...
Aa123456789 avatar Aa123456789 0 Точки

Windows System Administration

Здравейте колеги, преди три дни писах че имам проблем със свързването на cloud based-виртуална машина. Вече проблема го няма :D. Обаче този който е разрешил проблема ми,явно си прави някакви ташаци с мене, щото ми е сменена паролата и то сега виртуална машина има, ама парола няма, и пак не мога да вляза.....:D :D. Аз нямам нерви вече да се занимам, мина второто занятие от курса след 3-дни идва третото, а аз тая виртуална машина видях как изглежда на лаптопа на колегата :D, но не и на моя. Трета седмица ще почне от утре в която не мога да ползвам услугите предоставе ни ми от SoftUni за които допълнително съм заплатил! Няколко пъти се свързвах с екипа, то вече ме е срам да звъня. Така че.....дайте съвет какво да правя. Аз през седмицтата съм на работа събота и неделя най-много мога да обръщам внимание но ето....и през седмицата обръщам но по-мако разбира се. Чудя се да ли да не си изтегля парите и да се запиша в Cisco или другаде щото като гледам тука не става!

Тагове:
0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравей, 

Чрез информацията, дадена тук, няма как да ти дам конкретен отговор, но оптималният случай би бил да дойдеш на рецепцията или да се свържеш с нас по мейл, откъдето да изискаме помощта на лектора на курса. 

0
Aa123456789 avatar Aa123456789 0 Точки

Здравейте, аз не живея в София,и доста ме усложнявате в момента с това идване до София,щом имате имейл напишете го в коментарите тук за да мога да се свържа :).

Благодаря за feedback-a

0
Lyubo avatar Lyubo 172 Точки

Нещо ми стана интересно, записал си се за Присъствена форма на обучение, а не можеш да отидеш до София. Може ли да обясниш как ходиш на лекции, без да ходиш до София?

 

 

0
Aa123456789 avatar Aa123456789 0 Точки

Колега аз Срядата съм си я освободил като компенсирам работни часове през другите работни дни през седмицата,или грубо казано, за да ми е свободна Срядата бачкам по 11 часа през другите работни дни, ако си направиш труда да прочетеш отново коментара ще разбереш че имам в предвид това, че не мога да идвам до СофтУни по всяко време защото съм ангажиран.

0
04/04/2017 08:51:49
peroxmen avatar peroxmen 0 Точки

Колега опиши проблема до този имейл trifon@softuni.bg.

0
Aa123456789 avatar Aa123456789 0 Точки

Колега благодаря,направих го в петък след това в понеделник, сега пак ще пиша да видим.

0
stef_s avatar stef_s 0 Точки

Здрасти - и аз имам проблем с машината не мога да се свържа. За съжаление последното упражнение не успях да го направя миналата сряда по време на лекцията, понеже връзката с виртуалната машина беше много бавна. Сега намериж време да си направя упражнението и не мога пак, Доста е неудобно и аз утре ще ги питам на място какъв е проблема, щото не е ползотворно това.

0