Най-задълбочената програма по софтуерно инженерство в България
Loading...
aggeorgiev avatar aggeorgiev 326 Точки

Промени в сайта

Както вече сте забелязали има промени в сайта, но никой нищо не казва по въпроса.

Според мен екипа е свършил чудесна работа и би било полезно промените да идват с кратко описание (changelog).

Моля , споделете Вашите мнения.

Тагове:
5
Въпроси за SoftUni 07/04/2017 14:51:04
petyanikolova avatar petyanikolova 1 Точки

Относно промените в сайта за мен има бъг в отварянето на материалите в курса. При избор на тема нищо не се случва, за да разбереш, че имаш заредени файлове. По- добре би било автоматично да прехвърля към позицията на материалите.

1
aggeorgiev avatar aggeorgiev 326 Точки

Когато избереш тема (редът на активната се оцветява в оранжево) - под списъка с теми се отваят ресурсите и вече избрания ресурс се отваря на нова страница.

Успех!

0
WifiAvivi avatar WifiAvivi 151 Точки

 под списъка с теми се отваят ресурсите

Само който го е правил си знае, че се отварят там. Отне ми доста време да разбера, че трябва да скролна до дъното на страницата. 

0
aggeorgiev avatar aggeorgiev 326 Точки

Честно казано и аз не го открих от първи опит, но подхождам с разбиране, защото очевидно освен частта която ние виждаме  има и сериозен "ERP-like backend". Поне така аз си обяснявам относително бавната работа на сайта.Все пак трябва да се отбележи , че системата успешно поддържа работата на цялата организация и точно затова се онасям положително.Ако не си работил по подобни системи, приеми на доверие, че работата не е лесна.

    Във връзка със всичко това отворих тази дискусия с цел позитивно окуражаване и обратана връзка за екипа от разработчици.

    Моля, не я превръщайте в "how to" !

0
09/04/2017 12:15:32