Софтуерно Инженерство
Loading...
myanakiev avatar myanakiev 1 Точки

Променена дата на изпита за Programming Fundamentals - интензивна група Май 2017

Здравейте!

Забелязах, че програмата на Programming Fundamentals е изменена през последните два дни. Преди пишеше, че датата за изпита ще бъде 02/07/2017, а Tech модула трябваше да започне на 03/07/2017. Сега обаче тази датa e промененa и според интензивната изпитна програма изпитът ще се проведе на 09/07/2017.  Това, което ме притеснява е, че като работещ и учещ, аз се опитвах да се съобразя с датата 2-ри юли, защото СофтУни ми е приоритет. За съжаление, тази неочаквана промяна с една седмица ме разочарова доста и не съм сигурен дали ще мога да се явя на този изпит, поради невъзможността да правя промени в такива кратки срокове.

Вярвам, че датите се премислят добре преди да бъдат публикувани на страницата. Видях, че има и допълнителни материали и лекции, които със сигурност целят по-добро качество на курса. Въпреки това, бих очаквал че подобни модификации и изменения би трябвало да се правят на програми/курсове, които все още не са публикувани с конкретни дати, защото в противен случай могат да заблудят клиентите/студентите. Не е приятно когато такива промени се случват и участниците в дадения курс дори не получим известие за това.

Та въпросът/предложението ми е:

Не би ли следвало да не се променя датата на изпита, при положение че информацията е налична в продължение на почти два месеца?

Хубав уйкенд! 

1
Въпроси за SoftUni
rosen.ivanov avatar rosen.ivanov 130 Точки

Такива промени наистина биха били доста неприятни, особено за хора като мен, които не са от София. Аз например за изпитите си купувам самолетни билети 1-2 месеца предварително, като се съобразявам с написаното в програмата и една промяна би означавала да ми изгорят билетите.

0