Променена дата на изпита за Programming Fundamentals - интензивна група Май 2017
Здравейте!
Забелязах, че програмата на Programming Fundamentals е изменена през последните два дни. Преди пишеше, че датата за изпита ще бъде 02/07/2017, а Tech модула трябваше да започне на 03/07/2017. Сега обаче тази датa e промененa и според интензивната изпитна програма изпитът ще се проведе на 09/07/2017. Това, което ме притеснява е, че като работещ и учещ, аз се опитвах да се съобразя с датата 2-ри юли, защото СофтУни ми е приоритет. За съжаление, тази неочаквана промяна с една седмица ме разочарова доста и не съм сигурен дали ще мога да се явя на този изпит, поради невъзможността да правя промени в такива кратки срокове.
Вярвам, че датите се премислят добре преди да бъдат публикувани на страницата. Видях, че има и допълнителни материали и лекции, които със сигурност целят по-добро качество на курса. Въпреки това, бих очаквал че подобни модификации и изменения би трябвало да се правят на програми/курсове, които все още не са публикувани с конкретни дати, защото в противен случай могат да заблудят клиентите/студентите. Не е приятно когато такива промени се случват и участниците в дадения курс дори не получим известие за това.
Та въпросът/предложението ми е:
Не би ли следвало да не се променя датата на изпита, при положение че информацията е налична в продължение на почти два месеца?
Хубав уйкенд!