Formula 1 (Season 2014)
Привет на всички почитатели на най-високотехнологичния спорт на планетата - Formula 1.
Дойде време и за сезон 2014. Доста промени има и по колите, и по правилата.
Видео с основните промени за новия сезон
За втора година може да гледате състезанията на запис по БНТ2. Разбира се, може да гледате състезанията онлайн - има доста чуждестранни източници, но аз лично предпочитам коментиране на български.
Лично аз мисля, че този сезон ще е доста интересен и няма да гледаме само как Фетел си кара сам някъде напред с няколко минути преднина.
Много ми е странен звукът на болидите, не са толкова шумни като минлата година, предполагам това се дължи на новите 6-цилидрови двигатели, но пък звукът при спиране и връщане на предавките е уникален.
Аз лично съм привърженик на Алонсо още от както беше в Рено, но страхотно впечатление ми направи дебютанта Кевин Магнусен - страхотно каране.
Аз така като гледам състезанието ще го пропусна, че точно Неделята ми се очертава яко път.
Чак тренировките нямам време да гледам, но обикновено гледам квалификацията (ако имам време) и състезанията си ги гледам на запис, за съжаление нямам достъп до телевизиите, които излъчват на живо.
Дано само не стане пак като предните няколко години - един отбор да доминира, а другите да се борят с техниката...
Щом си от Сф нямам нищо против за компания , а може и да полафим за програмиране