Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
В джъджа компилира,но когато натисна ctrl + F5 в visual studio ми компилира миналят клас,ако ме разбираш какво имам предвид :)
Искаш да кажеш миналият project.
Най-вроятно случая ти е такъв:
1. Имаш повече от един проект в солюшъна.
2. Не си си настроил VS-а да компилира/билдва активният проджект, а не първият в солюшъна.
Решението:
1. Dаваш десен клавиш върху Solution-a в Solution Eplorer-a.
2. Common Properties -> Startup Project -> Current selection
Нямах това предвид,но намерих решение понеже идвам от java и там в един проект си правих папки и в папките си правих калсове и си ги компилирах така,но явно тук за всяка задача трябва да правя нов проект,а не мога в един проект да направя повече от един клас,защото се компилира предишния клас.Благодаря все пак :)
Можеш, можеш. И аз дойдох от Java, та се наложи да гледам лекциите от programming basics, докато включа 😄
Влизаш във VS, избираш File -> New -> Project
-> отляво избираш предпоследното Other Project Types и създаваш Blank Solution.
Като се отвори цъкаш десен бутон на името на този solution и даваш Add -> New Project -> Console app.
Така се създават повече класове в един проект. Има го и със снимки в упражнението от PB C#, ако не съм успял да обясня разбираемо 😄. Успех
Да,Благодаря много!