Професионална програма
Loading...
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

Проблеми няма да имаш никакви. Но... внимавай, да не стане така, че да не можеш да завършиш нито едното, нито другото. Ако мислиш, че ще можеш да ги караш двете едновременно, пробвай. Ако не стане, ще избереш само едното :)

1
milen8204 avatar milen8204 296 Точки

Абе има ли възможност, ако видя, че не смогвам на темпото, тоест почна да изкарвам прекалено ниски резултати на изпитите, да се преместя като наблюдател и после само да си платя да се явя на изпита за курса на който съм се провалил, след като реша, че съм понаваксал? И да си продължа със следващите курсове?

Примерно (не дай си Боже) на ниво 1 изкарам по 100 т. на всички курсове (издънвам се) и ще има ли възможност да се преместя форма на обучение наблюдател, докато науча материала. Чакам тези след приети март или септември месец да дойдат до изпитте на Ниво 1, и тогава да се явя на изпитите, и ако ги взема да си се прехвърля, онлайн примерно, със следващия курс.

0
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

Ако не си вземеш изпитите, ще трябва да се явиш на следващ прием. За да вземеш сертификат ти трябват изпитите взети, дори някой трябва да са взети с ОТЛИЧИЕ! Можеш да пробваш, никой не може да ти забрани, но ти губиш време така. Ще се объркаш тотално. Не знам, ти си реши...

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки
milen8204, Можеш да прекъсваш колкото си искаш, но доколкото знам при неизкарано ниво, то се заплаща наново като се явяваш само на изпитите, които не си взел / искаш да повишиш.
1
milen8204 avatar milen8204 296 Точки

Накратко докато "боксувам", плащам такса всеки път така да го разбирам :). Питам защото не ми беше никак лесно с материала за C#, като хвърлих едно око на материала за напред и меко казано се притесних, но каквото стане, мерси за отговорите.

0
MartinBorisov94 avatar MartinBorisov94 52 Точки

Другият варянт е да прекуснеш УНСС за 1 година, защото първата година в Софтюни е по- натоварена и вече втората година да запишеш пак в УНСС, паралелно двете. Вместо втората годниа да започнеш работа ти ще си продължиш започнатото.

0