[Database Basics] Грешка при компилация при пускане на работещ скрипт в Judge
Здравейте,
На няколко задачи като си пусна решението ми изписва "Грешка при компилация",в тула командите си работят и си дават резултат.
Видях един отговор че нетрябвало да се подава името на базата,но дори и когато не се подава пак дава грешка.
Тук си троша главата с задачата да изтрия всички таблици от `minions` и неразбирам защо при команда
DROP DATABASE minions;
CREATE DATABASE minions;
ми дава грешка,след като реално е решение на проблема.
Стигнах до грешен отговор на задачата от където видях проверката в Judge която е :
# check if both tables are dropped
SELECT count(*)
FROM information_schema.TABLES
WHERE (TABLE_SCHEMA = database()) AND (TABLE_NAME = 'minions');
SELECT count(*)
FROM information_schema.TABLES
WHERE (TABLE_SCHEMA = database()) AND (TABLE_NAME = 'towns');
Реших и изтрих таблиците една по една
DROP TABLES minions;
DROP TABLES towns;
и това също даде грешка при компилация,и не знам защо.Стартирам моите команди и командите от Judge,всичко работи.
В предните курсове и на C# и на Java нещо което работи в IDE-то недава грешка при компилация,малко е дразнещо:)
И това пробвах,ама пак грешка.
Колега, тези дни имаше някакви проблеми с Judge, точното мое решение е следното:
И минава на 100% в момента... не знам къде е проблема при теб, само това е кода. Провери дали не събмитваш на друга задача, понеже на повечето е забранено да триеш и таблицата.
Хубав ден!
Проверих,явно съм бил доста ядосан,а и уморен(изгледах лекциите и упражненията за две седмици,за два дни), и вместо DROP TABLE съм пейстнал пак DROP DATABASE.Сега си мина.