Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Все още ги нямам изкарани, но ще бъдат от архив на Facebook с всички чатове и доколкото разбрах са в напълно разбъркан ред. Мисля че всяко започва с името на човека, изпратил съобщението. Благодаря ти за бързия отговор!
Във текстови фаил ли или в много текстови фаила даи малко инфо или пример че не схващам как ше изглежда това животно
мисля че всичко е в един текстов документ
Иван Иванов: текст
Петър Петров: текст
и тн.
сега помолих Facebook да ми направят архива и да видя точно как ще изглежда за да мога да ти дам по-точна информация
ето така са форматирани и са в HTM format
Пише ли някъде имена че като гледам има само някакви цифри на снимката с @facebook.com и ти с име ли ще търсиш или с цифрите?Ако не пише имена ще трябва да търсиш с цифрите(това е някакво ид на профила) ако не е проблем? Мога да пробвам да направя някаква програма които ще ти ги отдели в отделен фаил ако искаш
С цифрите ще търся и много ти благодаря!
Имам новини. Чатовете са групирани според това с кого е воден. Изглежда по следния начин числана1.човек@facebook.com, числана2.човек@facebook.com и отдолу се редуват, както се вижда на горната снимка. Дано това помогне!
Тоест са така чолек1@facebook.com, чолек2@facebook.com и долу какво са си писали и теб ти трябва цялото и има ли с по повече от 2ма участника?и колко е голям фаила?и часа отдясно с датата трябва ли ти и има ли някакви други знаци на картинката горе гледам всяко съобщение е разделено с черта а отделните разговори има ли нещо между тях(празен ред, черта....)?
Файлът представлява всички дискусии на даден човек във Facebook, като на мен ми трябва единствено дискусията между мен и мой приятел. Ето по този начин се разделят разговорите с различните хора. Единичното съобщение е с един човек, а долната поредица от съобщения са с друг. На мен ми трябват съобщенията точно между мен и моя приятел, тоест участниците са само двама. Датата и часа не са толкова важни, но ако имаш възможност да ги копираш и тях би било хубаво. Ако наистина го направиш те чака почерпка!
Ще се опитам само ми кажи размера на целия фаил.Ако е възможно ми прати снимка как изглеждат нещата като отвориш фаила с notepad скрии съобщенията с paint
Писах ти по Facebook.