Онлайн обучение в СофтУни
Здравейте, всички!
Първо искам да се извиня ако нарушавам някое от правилата на форума, и най-вече за повтаряне на тема. Не съм опитен форумец и моля да ме извините, за което.
Така, на въпроса.
Имам малко познания в програмирането на HTML, CSS, JavaScript, PHP и MySQL. Винаги съм си мечтал да си създам собствен сайт, абсолютно от нулата и да го надграждам с времето, един вид това ми е или ще стане хоби. За съжаление обаче знанията ми не са достатъчни да се справя. мога да създам някакъв сайт, но той ще е супер нефункционален, зле уформен, зле и откъм стандарти и качество, т.е. отдавна не съм в час със съвременните изисквания за уеб програмиране.
И тук ми хрумна идеята да се запиша в СофтУни, задочно или дистанционно. Да, знам че не е толкова ефикасно колкото присъствената форма, но трябва да работя и нямам много свободно време, което ако не спечеля някоя солидна сума от лотарията си е единствения избор който имам.
Конкретният въпрос, който имам е:
Мога ли да разполагам с време ако се запиша за дистанционно обучение. Т.е. имам предвид, след като се запиша и имам достъп да се обучавам, следва изпит, така. Ако не се явя на този изпит, мога ли да се явя на следващ такъв или трябва да се записвам за курса/модула наново? Ще ви кажа каква ми е целта за да ме разберете. Целта ми е да имам достъп до качествено образование по уеб програмиране, за което съм сигурен в СофтУни, но придобиването на сертификати и т.н. не е приоритет за мен, а само допълнение, тъй като не мисля да работя за някоя компания в тази сфера, не защото не ми се иска, а защото съм изгубил твърде много време, а както знаете ИТ технологиите се развиват с всеки миг. Обучението ми е нужно, както споменах да имам МОДЕРНИ познания по уеб програмиране за да създам собствен сайт, като почна от АБВ в уеб програмирането, а другаде освен СОФТУНИ не съм срещал подробни и уникално полезни лекции. А бе, с две думи фен съм на Светльо и на програмирането от 10-годишен като цяло но за сега ме интересува по-конкретно уеб такова.
Ако има още нещо, което съм пропуснал да спомена, а то сигурно има, питайте.