Софтуерно Инженерство
Loading...
v.krastev avatar v.krastev 54 Точки

Отсъствия от лекции

Здравейте!

До сега бях само online, но мисля сега да се запиша onsite. Проблемът е, че ще ми е възможно присъствието само на упражненията - и двата дена лекции ще ги пропускам. Знам че за присъстващите домашните са задължителни, но как точно стоят нещата с отсъствията, ако мога така да ги нарека? Води ли се статистика кога съм идвал и тн, влияе ли на нещо, им ли задължителен минимум присъствия? Имам голямо желание да се запозная с лектори и колеги, затова питам някого със знания по въпроса?

Благодаря и поздрави!

Тагове:
0
Общи приказки
Divelina avatar Divelina 2 Точки
Best Answer

Здравей,

Присъствените студенти имаме чипове, с които се регистрираме, когато присъстваме. Ако отсъстваш, това не ти носи негативи. Ако присъстваш, може да получиш малък бонус към оценката. Аз лично често забравям да се регистрирам :) 

Освен това, голяма част от присъствените студенти идват само за вечерните часове, т.е. за упражнения. Мисля, че решението ти е добро!

Поздрави!

1
v.krastev avatar v.krastev 54 Точки

Здравей!

Благодаря за отговора!

Плащайки таксата с карта online, въпросния чип трябва да ида на рецепцията да си го взема, при първото ми появяване там ще има от къде да го взема, трябва да е в мен преди началото на лекциите или може и след няколко дена да ида до унито? Как стоят нещата с него?

Поздрави!

0
Divelina avatar Divelina 2 Точки

Чиповете ги раздават на първата лекция от Techology Fundamentals модула, но може да се вземат и от рецепцията след това. Ако първият ти присъствен курс е друг, сигурно трябва направо на рецепцията да питаш. С чипа само отбелязваш, че си бил на занятие - може да се чекираш в началото, по време или в края.  За друго не служи, поне засега :) 

1