Професионална програма
Loading...
bisitok avatar bisitok 2 Точки

Потвърждение за онлайн обучение вместо желаната присъствена форма?

Привет, 
 

Въпроса е следния - при кандидатстването съм опоменала желание за присъствена форма на обучение, но днес вечерта получих мейл, че съм одобрена за онлайн обучение - на посочения телефон не мога да получа информация, понеже никой не вдигна при позвъняванията - интересува ме защо се получава това разминаване.

Освен това една обратна връзка - при кандидатстване не получих мейл, който да потвърждава, че съм кадидатствала успешно (макар че при самото кандидатстване го изписа). Но при положение, че в деня, обявен за опоменаване на резултатите мейл нямаше (чак до 17:40), а на телефон и fb съобщение не получих отговор, вече се чудех дали въобще кандидатстването е било отчетено успешно. Предполагам, че направата на един автоматичен мейл, който да се получава при успешно подаване на документи за кандидатстване ще е много полезно за кандидатстващия. И макар, че плащането ще бъде направено в последствие, все пак кандидатстването за курс си е вид покупка, и не би било лошо да идва мейл черно на бяло, че "покупката" е направена и да се коригира ако има някаква допусната грешка (ако предположим, че по някаква причина "онлайн" формата на обучение е отбелязана вместо желаната "присъствена", например).

Надявам се да получа яснота за разминаването и още повече - се надявам да имам възможност да се включа в присъствената форма на обучение, каквото е първоначалното ми и единственото ми желание.
 

Благодаря!

1
SoftUni Creative 09/09/2017 11:36:00
j0nze avatar j0nze 39 Точки

Ако не сте си платили изпита на време, е възможно местата за присъствено обучение да са се запълнили. Гарантирано място за присъствената форма се получава само след заплащане на изпита.

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

 

това, което сте посочили не е така. Присъствието не се гарантира със заплащане на такса, а с одобрение на документите, които са качени в системата. Заплащането за изпит е по желание на курсиста (ако иска да се яви на приемен изпит).

0