Такса приемен изпит Programming basic
Здравейте,
записана съм в online форма на обучение и се изненадах, когато тази сутрин при опит да влезна ми се изписа съобщение, че първо трябва да платя таксата за изпита. Нямам нищо против ако такъв е редът при вас, но изрично писах e-mail със запитване дали преди първата лекция трябва да направя нещо и ме увериха, че не трябва. Сега се опитвам да намеря линк, чрез който да платя таксата, но и такъв не намирам.
Да, вижда се бутон live, но лекцията е приключила. Все още не е налична опция за плащане на финален изпит.
Аз гледам тази лекция, която е до средата в момента.
https://softuni.bg/trainings/live/details?trainingLabId=2
Платил ли сте такса? Защото аз не съм и не мога да я отворя.
Не съм заплащал такса за този курс.
Tanya7717, Вие сте записани за обучението с технология C#. Занятието се проведе днес от 09:00 до 13:00 часа и поради това не може да гледате на живо занятията за другата технология. В понеделник ще има качени материали и ще може да ги гледате на запис.
Здравейте,
Тази сутрин в 9ч, а и по-рано бях пред компютъра си с нагласата да гледам обучението с технология C#, за което съм записана.
Първо въобще нямах бутон LIVE и второ при опит да достъпя виртуалната класна стая се изписа съобщение, че не съм платила таксата за финалния изпит за това ниво - за технология C#. Писах e-mail за съдействие към вашия екип и многократно звънях на посочения мобилен телефон с идеята, че някой ще ми окаже съдействие. Никой не ми отговори какъв е проблема.
Така или иначе бях с нагласа да гледам онлайн лекцията и за това близо час се опитвах да намеря къде в падащото меню за заплащане на обучения мога да платя таксата. И там ударих на камък и не успях дори да намеря къде да платя.
Абсолютно съм наясно, че занятието се е провело днес от 09:00 до 13:00 часа и имах желание да го гледам на живо.
Нямам никакви претенции да гледам лекции за другата технология, но колегата писа, че не е платил таксата, а е имал достъп до лекцията.
Поздрави,