Профил
Loading...
NedkoDim avatar NedkoDim 1 Точки

Качват ли се отговорите на задачите от домашните някъде?

Здравейте! Интересувам се дали отговорите на задачите от упражненията се качват някъде? По време на видеолекциите става въпрос за някаква Facebook група, но от около година и половина не ползвам Facebook, та питам някъде другаде дали могат да бъдат намерени?

Тагове:
0
Module: C# DB
ambiorix avatar ambiorix 640 Точки

Повечето ги има тук във форума. Използвай търсачката.

0
NedkoDim avatar NedkoDim 1 Точки

Не успях да открия решение на задача 19 от Data Aggregation упражнението. Не ползвам Facebook и съм в онлайн форма на обучение така че все пак реших да попитам дали се качват някъде всички решения, а не "повечето".

Все пак благодаря за отговора :)

0
Bullsized avatar Bullsized 153 Точки

ето ти едно примерно решение на 19та задача от Data Aggregation

като цяло не съм много напред, но можеш да следиш моя гит за решенията от задачите, както и на колегата Pazzo

1
ambiorix avatar ambiorix 640 Точки

Когато не откриеш някоя задача - пускаш тема тук с информация какво те затруднява в задачата и ще получиш отговори с 90% сигурност. Не мисля, че е удачно просто да искаш готово решение, но в повечето случаи хората дават такова направо, защото е по-лесно.

Както виждаш винаги има хора които да ти представят примерни решения както колегите по-горе(за да се включа и аз, то можеш да разгледаш и моя Github) дори извън ужасните фейсбук групи които разрушиха форумното общество тук през последната година и половина.

1
NedkoDim avatar NedkoDim 1 Точки

Благодаря на всички за отговорите :)

1
Pazzo avatar Pazzo 159 Точки

Да, това с фейсбук групите е малко кофти... От една страна е добре, че комуникацията там тече доста бързо, но от друга - наистина е по-добре според мен за всякакви проблеми свързани със задачи и решения да се ползва форума. По-скоро фб групите да се ползват за административни въпроси, проблеми и по-общи приказки, а задачите да са си събрани на едно място. Наистина форумите позамряха в последните месеци, за съжаление.

1