Проблем със задача triangle of 55 stars
Добър ден, в събота първо занятие като домашно получихме една задача да направим триъгълник от 55 звезди бях, разсеян и не я разбрах бих искал да попитам къде са ми грешките , а не бих искал да се проваля в моето начинание. Домашните ги пиша направо в judge системата, малко не ми стана ясно как функционира. Иначе попитах за алтернативни програми на visual studio, понеже мояг компютър не търпи тежки програми и ме съветваха да ползвам net.fiddle . Кодовете които решават другите задачи, какви са, че на курса не разбрах? Самите кодове не ми стана ясно какви са как,къде и кога се пишат? Благодаря Ви предварително
https://softuni.bg/trainings/resources/officedocument/18442/exercise-problem-descriptions-javascript-programming-basics-bulgaria-october-2017
ето ми го и решението
function triangleOfStars() {
console.log(*)
console.log(**)
console.log(***)
console.log(****)
console.log(*****)
console.log(******)
console.log(*******)
console.log(********)
console.log(*********)
console.log(**********)
console.log(***********)
}
function triangleOfStars();
и първата не зная какво съм направил пак ми дава грешка уж всички букви са главни, скоби и кавички има да не би да от интервалите
function hello() {
console.log("Hello SoftUni");
}
hello();
Бих искала да се включа и с мой казус по тази задачка :) Реших я по начина описан в линка с упражненията и се получи ок /както с качила по-горе решението си/.После реших да опитам да я реша по друг начин и прегледах пак лекцията, където се правиха елхичките и взаимствах от там...да , ама в IntelliJ Idea като стартирам кода нито ми излиза някакво решние, нито ми посочва грешки. Явно са много такива, но пък си стои празно в конзолата. Та, моля да ми посочите грешките, за да си ги оправя. Благодаря предварително. Ето го и кода: