Професионална програма
Loading...
bekop avatar bekop 8 Точки

[Предложение] - Judge - Показване на номер в класация по време на състезание

Здравейте,
По време на състезание в джъдж, много хора освен предаване и проверяване на домашни, го използват и за съревноваване със своите колеги. Готино е, защото джъдж ни предоставя възможност да търсим и да проверяваме на коя позиция се намираме в класацията, НО това търсене става отегчително ако сме по-назаде в класацията. Затова предлагам да се показва на кое място се намираме в момента, без да се налага да търсим в резултати (на някое видимо място). Примерно под оставащо време, под резултати.

П.С. Някой би казал: "Ами ако не успееш да се намериш в резултати преди да се отегчиш, значи не ставаш пич, трябва да се постараеш повече". И всъщност би бил прав, НО ако на хората им покажеш веднъж резултата, те ще се подразнят и ще го забравят(пр: User: N:54). Друг е въпроса ако им го набиваш в очите всеки път когато влязат да предават домашни, особено за личностите със състезателен характер.

Тагове:
ioannah avatar ioannah 18 Точки

 Много добра идея. Би било много по-практично ако го има и това малко допълнениице.Също така по време на изпит понякога не са точни резултатите и като цяло не са точни откъм време за всички задачи, например може преди една година някой да си е пуснал кода преди мен и да е на първо място а аз на 300 примерно. Може би за всеки курс трябва да си има отделно класиране?

0
10/10/2017 17:59:06