Защо през Май 2018 няма - JS CORE Module ?
Ако започна Tech Module през Януари 2018 и после искам да продължа през Май с Java Script професията - нямам такава възможност и трябва да чакам до Септември за да я запиша - прав ли съм и защо е така ?
Ако започна Tech Module през Януари 2018 и после искам да продължа през Май с Java Script професията - нямам такава възможност и трябва да чакам до Септември за да я запиша - прав ли съм и защо е така ?
Поради ред ограничения като зали, преподаватели и др. няма възможност всеки семестър да започва обучение по всеки един модул от основната програма. Затова се от СофтУни са измислили някакво редуване на модули, което харесва ли ни или не - няма по-добър вариант за момента.
Аз също изкарах тех-модула от май до август тая година и ми се щеше да продължа със C# Fundamentals, но няма такъв модул в момента и затова карам C# DB, което така или иначе пак трябваше да изкарам.
Ако изкараш Soft Texh през януари и отсега си сигурен, че ще се насочваш към JS, за да си уплътниш времето от май до септември би могъл да запишеш Front-End Development. След скорошната промяна в тоя курс вместо WordPress в учебната програма има JS Front End. А и самият модул ти е "силно препоръчителен" (да се чете задължителен) за получаване на сертификат за JS Dev :)