SoftUni и задочно обучение в друг университет
Здравейте, искам да попитам дали има някой, който учи в SoftUni с присъствена форма на обучение и едновремнно е записал задочно обучение в някой ВУЗ за диплома? Възможно ли е да се постигнат добри резултати в SoftUni по този начин? Обмислям варианта да запиша задочно обучение в някой по-нискоквалифициран университет, докато уча тук, за да взема бакалавърска диплома и след това да запиша магистратура. Извинявам се ако въпросът не е на правилното място или е неуместен. Поздрави.
Благодаря за изчерпателната информация. Засега имам информация за бургаски и варненски свободен университет. Изясниха ми се нещата с тях. Ако имам въпрос ще попитам допълнително. Но ми се иска да намеря информация от човек, който не учи в университет партньор или учи в някой от партньорите в София. Благодаря отново. :)
Мога ли да се свържа с теб на лично съобщение с теб, искам да те попитам няколко въпроса? :)
Разбира се ^^ най-удобно ще ми е на фейсбук facebook.com/Gigontuga ако ти е удобно пиши ми и на skype: Hofhearted